Litteraturhuset 1. september

DAHLFORELESINGA,
Jeg foredrar på litteraturhuset i Oslo - lørdag 1. september klokka 14. tittelen er:
Dødelig formel – forakten og fascinasjonen for kriminalfortellinger.

Arrangementet er i regi av Norsk Forfattersentrum, Dagsavisen og Gyldendal forlag.


Jeg snakker litt om jobben min, skriving av kriminalfortellinger som jeg har bedrevet i over 25 år, og tanker jeg har gjort meg i den forbindelse – og – refleksjoner relatert til sjangeren generelt.
Velkommen skal du være.
Du kan lese mer om arrangementet
her!

Kurerens suksess i Sverige fortsetter

Kureren (Täcknamn Hilde) holder fortsatt koken i Sverige. I Svenska Dagbladet 10 juli blir den anmeldt som en av de beste "Sommardeckarna" Professor i litteraturvetenskap Magnus Persson anbefaler romanen og skriver at Dahl er …"skicklig på att skriva fram en tidsperiod som inte ligger så långt borta, men vars efterverkningar fortsätter att göra sig kända på oväntade sätt." og at romanen er …"Drabbande läsning!"

Søsteren høster gode kritikker

Min siste roman i serien om Gunnarstranda og Frølich er ute i en bokhandel nær deg! Anmelder Leif ekle i NRK liker det han leser. Du kan lese Ekles anmeldelse av Søsteren her

Romanen høster gode ord også i VG, i BOK 365 og i Stavanger Aftenblad!

Gjør soldagen mer meningsfull og ta med deg Søsteren på stranda!

Og nå - The real thing!

IMG_2106

Søsteren er ankommet. Mine frieksemplarer fra Gyldendal og fra Bokklubben. Og ryktet går om at den allerede er i enkelte bokhandler!

Søsteren – prøve-eksemplar i hus

Da er forhådnseksemplarer sendt til bokhandlere og andre viktigperer. Jeg har også fått to stykk. Men vel verdt bryet. Alle kjeder har kjøpt inn Søsteren – som altså 1. juni er i en bokhandel nær deg!


IMG_1942