Ny bok om Scandinavian Star

Jeg ga ut boka Dødens Seilas - Scandinavian Star og gåtene i 2012, 22 år etter mordbrannen som kostet 159 liv – 21 år etter politiets henleggelse av saken. Politiet startet ny og begrenset etterforskning i 2014. Dette arbeidet kulminerte i en sensasjonell henleggelsen av saken for andre gang i august i år. Det har skjedd mer i saken Scandinavian Star fra siste bok kom ut til nå enn i tiden fra katastrofen skjedde til første bok kom ut.

Det betyr at tiden er inne for en bok 2, en som tar for seg sakens fulle bredde, en bok som belyser hvorfor saken er blitt et nasjonalt traume både i Danmark og Norge, en bok som i tillegg ser på politiets og påtalemaktens rolle med det kritiske blikk som er nødvendig.

Boken lanseres i januar 2017.

Kureren til Sverige

Kureren gjør suksess i Danmark og nå er den også solgt til Sverige. Gyldendal Agency melder at romanen Kureren er solgt til forlaget Bokfabriken som skal gi ut romanen neste år.

Gunnarstranda til England - igjen

Forlaget ORENDA BOOKS har kjøpt to bøker i serien om Gunnarstranda. 'Kvinnen i plast' og 'Isbaderen'. Først ut er Kvinnen i plast. Den engelske tittelen blir 'Faithless'. Romanen er oversatt av Don Bartlett (som også har oversatt de fire andre som allerede er på det engelske markedet) Faithless skal ut på det britiske markedet i april neste år. Jeg gleder meg!