Mine bøker

Ny roman

Fredag 11. mars kom Lazarus ut i en bokhandel nær deg. Lazarus er en historisk roman med handling fra det norske eksilmiljøet i Stockholm under krigen. Det er en kriminalhistorie. Den norske kureren Daniel Berkåk blir funnet drept på norsk side av Jensen. Saken blir lemfeldig etterforsket av det norske Statspolitiet. Men i den norske legasjon i Stockholm setter man saken i sammenheng med spionasje. De vil ha saken oppklart og Jomar Kraby, forfatter i eksil, får oppdraget. Lazarus er allerede solgt til utgivelse i England, USA, Canada, Australia og New Zealand. Lazarus vil bli oversatt til engelsk av Don Bartlett.

Kureren til Italia

Kureren har fått tittelen La donna di Oslo – Oversatt av Giovanna Paterniti og med omslagsdesign av Fabio Visintin.

Ute 18. mars. Vi ønsker boka lykke til!


Skjermbilde 2021-03-03 kl. 07.33.37

England

Nå kan britiske lesere glede seg. Assistenten er solgt til Orenda books og vil bli utgitt i Englands og samveldet til våren mens USA og Canada må vente til neste høst. Oversetter er Don Bartlett som har oversatt alle Kjell Ola Dahls engelskspråklige utgivelser.

Sjekk ut Dahls titler oversatt til engelsk!

Sjekk ut Dahl på Amazon!

Hør Kjell Ola Dahl på podcast


I serien Hvorfor skriver du? har redaktør Marius Fossøy Mohaugen og jeg en samtale om hvorfor jeg skriver. du kan lytte til vår samtale og andre interessante intervjuer om det samme ved å klikke her!

podcast

Baksideteksten er klar!

Skjermbilde 2020-06-19 kl. 16.23.56

Spilleliste Søsteren


Det er snart påske. Og Søsteren er ute i pocket. I boka om Frank Frølich og Matildes jakt på Guris drapsmann er det mye musikk og på oppfordring(er) har jeg nå laget en spilleliste til låtene på Spotify.

Låtene er lagt i den rekkefølge de forekommer i romanen.

Her er linken til spillelisten.

Enjoy!