I London på 17. mai

Nærmere bestemt Waterstones bokhandel på Picadilly.
Vi er en flott gruppe forfattere fra min engelske folegger – ORENDA. norske deltakere er foruten undertegnede – Thomas Enger og Gunnar Staalesen. Skulle du være i nærheten, så stikk innom! Det begynner klokka halv sju.

Pasted Graphic

Lansering i england

Kvinnen i Plast – romanen som ble utgitt i Norge i 2010 lanseres nå i England. Tittelen er: Faithless. I den forbindelse er romanen nå på såkalt Bloggturné. Hver dag i april blir boka anmeldt av ulike bloggere. du kan lese en av anmeldelsene her.

Der finner du også en program over turneen. Altså ny anmeldelse hver dag! Og det verste er at de er gode alle sammen (så langt jeg har klart å følge med)

Jeg skal til Newcastle på festivalen Newcastle Noir. skal i ilden lørdag 29. april Programmet finner du
HER


Den 17. mai skal jeg til London og delta på et arrangement i Waterstones bokhandel på Picadilly Circus. Skal være der sammen med blant andre Thomas Enger og Gunnar Staalesen.

Dagen etter bærer det videre til Bristol. Jeg skal delta på to arrangementer på Crime Fest. Programmet til Crime Fest
her!

Senere – i august – er jeg invitert til bokfestivalen i Edinburgh. Det vil jeg komme tilbake til.

Kvinnen i plast ute i England

faithless

Da er Kvinnen i Plast ute i England, Skottland osv. Forlaget Orenda gir den ut.Don Bartlett har gitt en flott oversettelse. Jeg skal promotere boka i Newcastle, i Bristol og i Edinburgh senere i år. Blir stas.

Kureren i Mammut

Du kan nå gjøre et kupp og får den prisbelønnede romanen Kureren i en bokhandel nær deg – men til sterkt redusert pris! På mammutsalget koster Kureren kr. 149-

Kjell Ola Dahl til Bristol i mai

Jeg er blitt invitert til Crime-fest i Bristol i Mai.

Det er andre gang jeg har gleden av å delta på festivalen.

Det britiske folaget Orenda books med den karismatiske Karen Sullivan i spissen, har kjøpt to bøker om Gunnarstranda ifor utgivelse England. Den første – Kvinnen i plast skal ut i april med tittelen Faithless. Super oversettelse gjort av Don Bartlett.

Don har også oversatt de fire første bøkene om Gunnarstranda til engelsk. Tilene er - Lethal investments, The last fix, the man in the window og The fourth man.

Orenda har også kjøpt romanen Isbaderen. Men i mai bærer det altså av sted til Bristol og Crime-Fest for å promotere Faithless

Sjekk ut siden til Crime-Fest her!