Kureren solgt til Sverige!

Kureren gjør suksess i Danmark og nå er den også solgt til Sverige. Gyldendal Agency melder at romanen Kureren er solgt til forlaget Bokfabriken som skal gi ut romanen neste år.

Kureren liker seg i Danmark!

Kureren er utgitt i Danmark av forlaget Modtryk oversatt av Ilse M Haugaard.
Kureren har høstet svært gode anmeldelser i nabolandet:

Kjell Ola Dahl leverer en gedigen krimi (...) Tempoet gør, at du lige må læse en side mere og endnu en for at få svar.
Nordjyske Stiftstidende


En historie, der går lige i blodet på sin læser.
Jyllands-Posten


Kureren emmer af gammelt nag og ditto krigstraumer, der stadig står dugfriske for de engang involverede (…) Kjell Ola Dahl skriver troværdigt om krigen, der aldrig bliver uaktuel.
Børsen


Kjell Ola Dahl er ferm til at styre sceneskiftene og den historiske beskrivelse er både troværdig og interessant.
Jyske Vestkysten


En særdeles god og velskrevet historisk fortælling med en stor grad af akkuratesse, som giver læseren et realistisk billede af sagens gang.
Krimifan

Vi bliver klogere samtidig med, at vi underholdes såre godt.
Fyens Stiftstidende


Dahl er en mester i formidling og solide plot - kendere vil nikke genkendende, nye læsere kan starte her.
Bognørden.dk


Fremragende historisk krimi.
Bogrummet

Gunnarstranda til britiske lesere - igjen!

Forlaget ORENDA BOOKS har kjøpt to bøker i serien om Gunnarstranda. 'Kvinnen i plast' og 'Isbaderen'. Først ut er Kvinnen i plast. Den engelske tittelen blir 'Faithless'. Romanen er oversatt av Don Bartlett (som også har oversatt de fire andre som allerede er på det engelske markedet) Faithless skal ut på det britiske markedet i april neste år. Jeg gleder meg!

Ny bok om Scandinavian Star!

Tiden er inne for ny book om Scandinavian Star. Det har skjedd mer i denne saken siden min bok Dødens Seilas kom ut i 2012 og fram til i dag – enn siden 1990 og fram til 2012. Da Dødens Seilas kom ut i august 2012 hadde Riksadvokaten avvist ny etterforsking for fjerde gang. Sensasjonelt nok startet politiet ny etterforsking sommeren 2014. Ti dager før mordbrannen skulle være strafferettslig foreldet i april 2015 opphevet Stortinget foreldelsesparagrafen med øyeblikkelig virkning. Siden har Stortinget oppnevnt en parlamentarisk granskingskommisjon som gransker Scandinavian Star-katastrofen og som fortsatt arbeider. Sensasjonelt nok henla politiet straffesaken for annen gang i august i år. Dette har banet vei for min nye bok SCANDINAVIAN STAR – KATASTROFEN OG SKANDALENE. Manus er nettopp ferdig. Utgivelsen er nå satt til januar 2017. Jeg gleder meg.