Kommende arrangementer

De store debutantdagene

Det skjer på Litteraturhuset 2. og 3. desember. Bokårets debutanter står i fokus. Debutantene presenteres av mer etablerte forfattere før debutanten selv gir en smakebit av sitt eget verk ved opplesning. Jeg gleder meg til å introdusere nye krimforfattere.

Inngang kr 50,- per kveld.

Du leser mer om programmet her!

Vi ses på Litteraturhuset!

Lanseringsfest

Litt over tiden, boka kom ut tross alt i august, men Gyldendal markerer lanseringen av Kureren tirsdag 17 november. Er som dere ser i godt selskap. Jeg leser fra Kureren. Åpent for alle. Velkommen!Invitasjon-hostens-forfattere_2

Bokbad på Deichmanske hovedbiliotek

Arrangementet starter klokken 17.30 på onsdag 11. november og varer én klokketime. Tre av de nominerte i åpen klasse, Kjell Ola Dahl, Frode Granhus og Lars Lenth blir bokbadet om bøkene sine – av Tom Egeland. Arrangementet er gratis for alle. Møt opp! Dette blir stas!

Kongsberg Krimfestival 22. oktober

Jeg skal snakke om Kureren på Kongsbeg onsdag 22. oktober. Det skjer på Energimølla i regi av Kongsberg Krimfestival. Jeg deltar sammen med Jørgen Gunnarud og Mirjam Kristensen.

Gunnerud har skrevet romanen
Sju dager i september og Kristensen har skrevet romanen Jeg har ventet på deg.

Felles for alle tre bøkene er at de henter handling fra andre verdneskrig. Det er da også temaet for kvelden – det faktum at det er 70 år siden freden kom til Norge etter fem år med tysk okkupasjon.

Dørene åpner kl 18.30.

Etter bokpraten er det quiz

http://energimolla.no/kongsberg-krimfestival-3/

Bokfrokost hos Gyldendal

Onsdag 23. september klokka 08.30 er det bokfrokost hos Gyldendal Forlag. Jeg samtaler om KUREREN med min redaktør Oddvar Aurstad. Du får også møte forfatteren Pål Gerhard Olsen i samtale med redaktør Morten Moi.
Arrangementet er åpent for alle og gratis. Dette blir stas! Start dagen med litt kulturell input og stikk innom.
Inngangen er i Universitetsgaten 16.
bokfrokost

Besøk i Totenvika

Lørdag 12 september klokka 16, snakker jeg om Kureren i Totenvika Kafé. Følg Fylkesvei 33, nordover fra Minnesund, Sørover fra Lena og Skreia. Vær velkommen!

Her kan du lese mer om Totenvika Galleri og Kafékureren_omslag
Gråtassdag på Tertitten!

Søndag 6 september arrangerer Urskoh-Hølandsbanen Gråtassdag og traktordag på Tertitten. Da er det mulig å ta en tur med Norges mest sjarmerende tog og beundre veteraner før og etterpå. Jeg holder foredrag om Harry Ferguson og hans store oppfinnelse – og det er mulig å kjøpe boka Gråtass – traktoren som bygde landet! Jeg gleder meg!
IMG_2974

Kommende arrangementer

Jeg holder foredrag om katastrofen Scandinavian Star for Eidsvoll Rotary 2. mars.

Besøker Tolga bibliotek 16. mars og Os bibliotek 17. mars. Arbeidstittel: Om råtasser og gråtasser. Foredrar om forfatterskapet med vekt på krim og boka om Ferguson TE 20.